Известие

Collapse
No announcement yet.

колеги в понеделник влизам в сервиз доста солено

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• колеги в понеделник влизам в сервиз доста солено

но най вече ще ми правят алфата,защото ми втръсна от тоз умрел голф да го карам ебати каруцата иначе ремонта ми излиза 1300 лв оправяне на скоростна кутия , сменяне на ремак и ролки и онз прослувут вариатор и другия ремак и него ще го махнат орпавяне на картера сменяне на някои друг лагер сменяне на накладки и засега е това , но мисля че като влезне в сервиза в понеделник тез 1300 ще са поваче, че кои знае още какво ще има за сменяне и вече нямам търпение да си върна колицата
    Alfa ROmeo 166 2.4 JTD
    Ford Focus mizeren bokluk dobre4e se oturvah ot nego
    Alfa Romeo 145 1.4 TS - EX

След като прочетох изброените неща мисля че с работа и части 1300лв е нормална цена

ако искаш се допитай и до Lisan - Сашо, аз лично съм доволен от него.

Успех
    Suzuki GSX-R 750 07'

Comment

Re: колеги в понеделник влизам в сервиз доста солено

Първоначално публикувано от Gpower
      но най вече ще ми правят алфата,защото ми втръсна от тоз умрел голф да го карам ебати каруцата иначе ремонта ми излиза 1300 лв оправяне на скоростна кутия , сменяне на ремак и ролки и онз прослувут вариатор и другия ремак и него ще го махнат орпавяне на картера сменяне на някои друг лагер сменяне на накладки и засега е това , но мисля че като влезне в сервиза в понеделник тез 1300 ще са поваче, че кои знае още какво ще има за сменяне и вече нямам търпение да си върна колицата
      Колега, в София има клубен сервиз, първо опитай там, на никой няма да откажат помощ.

Alfa Romeo 145 1.3 Boxer, Fiat Uno 1.1 Fire, Fiat Ducato 2.5 D - Camping car

Comment

е както казах тез 1300 ще са много поваче и аз не бях пипал по нея нищо откато ч купих май месец, защото брад и бащами няма и нищо спокойно, но вече си знам няма да слушам тез със стаж на лади жигули и про4ие но както обявих цената ми се струва че ще е много поваче защото ще се намери още какво да сменят по нея , а мислех джанти да си купувам ама вече няма всичко отива за ремонт по двигателя
        Alfa ROmeo 166 2.4 JTD
        Ford Focus mizeren bokluk dobre4e se oturvah ot nego
        Alfa Romeo 145 1.4 TS - EX

Comment

еми така е като не се оправят нещата на време това следва даване на пари до полуда
          АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Working...
          X